Estelada 2014 participa a l’acte unitari de la Vall d’en Bas


Estelada 2014, que forma part de la plataforma Garrotxa pel Sí, participa de l’acte que han preparat per al proper dissabte 2 de setembre entitats i partits independentistes de la nostra comarca. L’objectiu de l’acte és a favor de la participació i del vot afirmatiu al referèndum del proper 1 d’octubre. L’acte comptarà amb la participació d’un representant de cada partit i entitat, que explicaran els motius per participar i votar sí al referèndum d’autodeterminació que ha de convocar el Govern de la Generalitat. Entre els participants, intervindran Núria Torres, presidenta d’Òmnium Cultural de la Garrotxa, Narcís Capdevila, membre del secretariat de l’ANC i Jaume López, professor de teoria política de la UPF i membre de Reinicia Catalunya, que representarà Estelada 2014. Pel que fa als representants dels partits, hi participaran Lluís Guinó, alcalde de Besalú i vicepresident del Parlament de Catalunya, Jordi Martí, senador d’ERC per Girona, Assumpció Laïlla, diputada de Demòcrates de Catalunya i Ricard Torné, membre del Secretariat Nacional de la CUP.

L’acte se celebrarà el proper dissabte, 2 de setembre, a les 12 del migdia a l’equipament de can Trona de Joanetes, la Vall d’en Bas. Després de l’acte hi haurà unes havaneres a càrrec del grup Sifasol i vermut i pica-pica per als assistents.

http://olottv.xiptv.cat/les-noticies/capitol/la-garrotxa-pel-si-organitza-un-colloqui-amb-entitats-i-partits-sobiranistes-dissabte-a-can-trona

http://www.elgarrotxi.cat/garrotxa-pel-si-ha-preparat-un-acte-de-suport-al-si-al-referendum-de-l1-o/