Jordi Borràs presenta les seves obres sobre l’extrema dreta a Catalunya per a Estelada 2014


El fotoperiodista Jordi Borràs presenta aquest dissabte les seves obres sobre l’extrema dreta a Catalunya en una xerrada titulada El contraprocés independentista: els vincles de l’unionisme amb l’extrema dreta.

Borràs treballa com a reporter gràfic independent per a diferents mitjans de comunicació catalans com Nació Digital, Directa, Crític o El Singular Digital. S’ha especialitzat en crònica fotogràfica social i amb un interès especial en l’extrema dreta que actua a Catalunya; és autor dels llibres Plus Ultra. Una història gràfica de l’espanyolisme a Catalunya i Desmuntat Societat Civil Catalana, obres en què explica la presència de l’extrema dreta a Catalunya i les connexions entre l’unionisme i grups com ara Democracia Nacional per intentar aturar el procés de Catalunya cap a la independència. Per aquestes obres, Borràs ha estat amenaçat, fet que ha denunciat a la justícia i al Parlament Europeu. Les dues obres es podran adquirir després de la xerrada.
La xerrada, organitzada per Estelada 2014, tindrà lloc aquest dissabte, 17 de desembre, a les 6 de la tarda, a la sala d’actes de l’Hospici (c. Hospici, 8), d’Olot.

images cartell-des-16-01

Anuncis