Sergi Castañé, politòleg, tuitaire i autor del blog Think tank, és el proper convidat d’Estelada 2014


Com cada mes, arriba la xerrada d’Estelada 2014. En aquesta ocasió, el convidat és el politòleg i tuitaire Sergi Castañé. Castañé és també l’autor del blog Think tank (https://sergicastanye.com), que compta amb més d’11.000 seguidors i en què fa anàlisis sobre teoria política, economia i independentisme. El títol de la seva xerrada serà Context polític de Catalunya: cap a la independència, en què analitzarà, a partir de diferents tipus de dades, per què Catalunya està abocada a la independència, sigui quina sigui l’opció política que hi hagi a Madrid després de les eleccions del 26-J, però sobretot per aconseguir els votants independentistes que calen, uns 300.000. Quines estratègies ha de seguir l’independentisme per aconseguir-los? Quin tipus de campanya cal fer? Aquestes i altres preguntes les contestarà a través de la seva anàlisi.

Sergi Castañé és llicenciat en ciències polítiques i de l’administració per la Universitat Pompeu Fabra, consultor polític, ha estat analista de dades a iPolítics. També és tuitaire compulsiu, amb el nom @SergiCastanye, amb més de 25.000 tuits.

L’acte es durà a terme a la sala d’actes de l’Hospici (c. Hospici, 8), d’Olot, el proper dissabte 7 de maig, a partir de 2/4 de 8 del vespre.

Cartell maig 16-01 (1)