El convidat de març d’Estelada 2014 és Marc Guerrero (Partit Liberal Demòcrata Europeu)


Estelada 2014 ha preparat per al proper dissabte una xerrada a càrrec de Marc Guerrero titulada Reiniciar Europa des de Catalunya.

Marc Guerrero ha estat vicepresident de l’ELDR (Partit Liberal Demòcrata Europeu), formació en què està integrada CDC. Doctor cum laude en Ciències Socials per la UB, llicenciat en ADE per la UB i Diplomat en Comunitats Europees i Executive Programme Lideratge i Compromís Cívic -Vicens Vives- per ESADE. És soci fundador de Ginteco World Wide, professor titular de Relacions Internacionals de l’European University; a més, és conseller general de Fira Barcelona. Recentment, ha publicat el llibre “L’engany del federalisme espanyol” (Ed. Aresta). Ha estat secretari d’organització, President del Consell Nacional i President XIIè Congrés de la JNC. Militant CDC des de 1994, és patró de la Fundació CatDem, fou coordinador de Relacions Internacionals de CDC i és membre de la direcció nacional des de 2008.

El títol de la xerrada deriva del seu llibre Reiniciant Europa, en què explica que “el llibre ha estat escrit des de l’optimisme, malgrat les incerteses que planen sobre el món” i va descriure’l com un manual d’autoajuda per als europeus per superar angoixes”. A la xerrada, Guerrero explicarà quina pot ser la contribució de Catalunya com a estat en la reconstrucció d’Europa.

L’acte tindrà lloc a la sala d’actes de l’Hospici el proper dissabte 19 de març, a partir de les 8 del vespre.

Cartell març 16-01 (1)