Les entitats independentistes de la Garrotxa organitzen una matinal formativa amb Súmate i altres activitats durant l’estiu


 

 

L’ANC d’Olot i la Garrotxa, Òmnium Cultural i Estelada 2014, juntament amb l’AMI, han preparat per aquest proper dissabte 18 de juliol una matinal formativa amb Súmate, l’entitat apartidista que té com a objectiu informar i promoure el vot a favor de la independència entre els catalans que tenen la llengua i la cultura castellanes com a pròpies.

L’objectiu de la matinal és adquirir metodologies per comunicar bé l’objectiu que la independència és possible perquè a Catalunya no hi ha fractura social ni lingüística. Amb aquesta formació, les persones assistents tindran eines de comunicació per convèncer els indecisos que la independència és el que li cal a  Catalunya. La matinal, que es farà a la Cooperativa de la Canya, començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a 2/4 d’1 del migdia,  i servirà també per explicar la campanya d’estiu de l’Ara és l’hora de l’ANC i Òmnium Cultural, amb la vista posada en la gran manifestació de la Meridiana del proper 11 de setembre. Al final de la matinal hi haurà refrigeri per als participants. Les persones interessades poden inscriure’s a olot@assemblea.cat, garrotxa@omnium.cat i esteladaolot@gmail.com.

Aquesta activitat forma part d’un conjunt d’altres activitats que les entitats han previst per aquest estiu. Així, el proper 27 de juliol, el cardiòleg banyolí i director del Centre de Genètica Cardiovascular IDIBGI, Ramon Brugadapronunciarà  la conferència Independència: Ara és l’hora d’escoltar el teu cor, al Casal Marià d’Olot a les 8 del vespre. Després de la xerrada hi haurà un sopar amb Ramon Brugada; per reserves, escriviu a lacanya2005@hotmail.com   abans del dia 20 de juliol. Al mateix temps, hi haurà recollida d’aliments per les famílies necessitades que a l’estiu es troben amb els nens a casa sense menjador escolar.

Per altra banda, el proper 27 d’agost, quan només falti un mes per a les eleccions, a les 8 del vespre i a la seu d’Òmnium Cultural de la Garrotxa hi haurà la presentació del llibre El franquisme que no marxa, del periodista Lluc Salellas.

Finalment, s’estan ultimant els preparatius per a la baixada de torxes del proper 10 de setembre, com a preàmbul de la gran manifestació de la Meridiana de Barcelona de l’endemà.

IMG-20150711-WA0005 (2)Xerrada Ramon Brugada

 

 

Anuncis