MIquel Sellarès presenta Construint un Estat nou amb Estelada 2014


L’activista polític, fundador de CDC i ideòleg de l’ANC, Miquel Sellarès, és el proper convidat d’Estelada 2014, ja que el proper dissabte presentarà el seu llibre de memòries, Construint un Estat nou.(Angle Editorial). Com a expert en temes policials, va ser director general de Seguretat Ciutadana de la Generalitat de Catalunya el 1983-1984 i va contribuir de manera decisiva al naixement del cos de Mossos d’Esquadra i al model policial català. Entre 2003 i 2004 va ser secretari de Comunicació de la Generalitat de Catalunya. Ha estat membre de la junta d’Òmnium Cultural i és director del Centre d’Estudis Estratègics de Catalunya. El 2000 impulsà el mitjà digital Tribuna Catalana amb la seva filla Mònica. Ha col·laborat als diaris El PuntLa VanguardiaDeiaEl País, i al diari digital Tribuna Catalana. Presideix el col·lectiu Opinió Catalana.

L’aparició del seu volum va crear certa polèmica ja que aporta molta informació útil sobre capítols troncals de la nostra història (de l’Assemblea de Catalunya al disseny de la Policia de Catalunya, passant per la fundació de CDC), però ho és sobretot perquè Sellarès ha evitat la temptació de la vanitat i ha explicat de manera nua la seva versió d’allò que ha viscut. Un dels capítols més destacats és el que explica l’anomenat “sector negocis” de CDC.

La presentació es farà el proper dissabte, 30 de maig, a 2/4 de 8 del vespre, a la sala d’actes del Museu de la Garrotxa (c. Hospici, 8).

Cartell maig2 15-02

 

Anuncis