Antonio Baños explica La rebel.lió catalana per a Estelada 2014


Per aquest mes d’abril, el convidat que proposa Estelada 2014 és Antonio Baños, que presentarà el seu llibre La rebel.lió catalana, a través del qual també analitzarà l’actual situació política de Catalunya i el full de ruta acabat d’acordar entre els partits i les entitats sobiranistes.

Antonio Baños és periodista, escriptor i músic català. Ha col·laborat al programa de ràdio de RNE Asuntos Propios  i a la secció Economía para idiotas. El novembre de 2012 va publicar l’article “Guia pràctica de l’expulsió catalana de l’euro”. El 2013 publica La rebel·lió catalana (La Butxaca, Grup 62). Antonio Baños es va diplomar en ciències de la informació a la Universitat Autònoma de Barcelona, Mitjançant els seus llibres La economía no existe, publicat el 2009, i Posteconomía, del 2012, critica els esquemes econòmics actuals i el capitalisme. És membre de Súmate, entitat presidida per Antonio Reyes i formada per catalans de llengua i cultura castellanes. En el seu manifest fundacional, Súmate afirma: “Tenim dret a decidir quin futur volem i estem convençuts que un estat propi beneficiarà al conjunt dels catalans, sobretot a la Catalunya popular i metropolitana, la que concentra la majoria d’aturats, de famílies empobrides i que més pateix el desmantellament dels serveis públics”.

L’acte es durà a terme el proper dissabte, 11 d’abril, a les 8 del vespre, a la sala d’actes de l’Institut Municipal de Promoció de la Ciutat (c. Bisbe Lorenzana, 15), davant de la Teisa d’Olot.Cartell abr 15-01 (1)

images