Estelada 2014 ja té a punt les xerrades de gener a juny del 2015


Estelada 2014 ja té a punt les xerrades des de gener a juny del 2015. D’aquesta manera hem aconseguit completar tot el curs.

El mes de gener hi haurà dues xerrades. La primera, el dia 9 amb Joan Iglesias, assessor del president de la Generalitat i director de programa per la definició d’un nou model d’Administració Tributària a Catalunya, que impartirà la xerrada La construcció de la hisenda pròpia en dues xerrades: a les 5 de la tarda i dirigida a professionals del sector (gestors, administratius, empresaris, etc.) i a 2/4 de 8 del vespre, per al públic en general i amb un caire molt més pedagògic. Aquestes xerrades s’organitzen conjuntament amb Idesga i amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Olot. Per altra banda, el 17 de gener, el convidat és Enric Marín, periodista, exdirector de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i professor de la facultat de periodisme de la UAB, que impartirà la xerrada El procés sobiranista a Catalunya i els Països Catalans.

El mes de febrer hi haurà també dues xerrades; la primera, el dia 14 amb Elisenda Paluzie, degana de la facultat d’economia de la UB, que acaba de publicar Podem! Les claus de la viabilitat econòmica de Catalunya i que presentarà a Olot. Aquest acte es farà en col.laboració amb Ecoforum. La segona serà el dia 21 i segurament a Santa Pau amb Joan Caball, que parlarà de La independència, millor per al camp. Aquesta xerrada es farà en col.laboració amb la Unió de Pagesos.

La convidada del mes de març és Francina Esteve, professora de Dret Internacional Públic i Dret de la Unió Europea de la UdG i membre del CATN, que parlarà de La integració de Catalunya en la comunitat internacional. Serà el dia 21.

Per a l’11 d’abril, el convidat és Antonio Baños, periodista i membre de Súmate, que presentarà el seu darrer llibre La rebel.lió catalana.

Per al mes de maig, Estelada 2014 ha previst tres xerrades. La primera és el dijous, 7 de maig, que, conjuntament amb Òmnium Cultural, presentarem el llibre El bilingüisme mata, del filòleg i escriptor Pau Vidal. Serà a 2/4 de 8 del vespre a la seu d’Òmnium Cultural de la Garrotxa (c. Sant Pere Màrtir, 35), d’Olot. La segona xerrada és el dissabte, 16 de maig, que presentarem una nova proposta de constitució catalana, concretament Constitució.cat. La constitució ciutadana, a càrrec dels seus responsables nacionals. Serà a 2/4 de 8 del vespre a la sala d’actes del Museu de la Garrotxa (c. Hospici, 8) d’Olot. Finalment, el 30 de maig comptarem amb Miquel Sellarès, un dels primers convidats d’Estelada 2014. Sellarès és cofundador de CDC, membre de l’Assemblea de Catalunya i un dels fundadors de l’Assemblea Nacional Catalana. Activista, polític, ha tingut diversos càrrecs a la Generalitat. Vindrà a presentar el seu llibre Construint un nou país i a parlar en forma de tertúlia de l’actualitat politica més recent. Serà també a 2/4 de 8 del vespre a la sala d’actes del Museu de la Garrotxa d’Olot.

Finalment, per al mes 13 de juny, comptarem amb l’historiador Xavier Díez, que presentarà el seu darrer llibre Anatomia d’una ruptura. En aquesta ocasió ho farem a can Trincheria a partir de 2/4 de 8 del vespre.

Gairebé tots els actes d’Olot es faran a la sala d’actes del Museu de la Garrotxa (c. Hospici, 5), a partir de 2/4 de 8 del vespre. Estigueu al cas del nostre facebook i twitter, així com d’aquest blog.

Capçalera negra 2014 10 anys

Anuncis