Estelada 2014 continua les seves xerrades als barris d’Olot explicant el procés constituent després de la consulta o de les eleccions plebiscitàries


Després de tres xerrades, celebrades al casal del Cassés-Pla de Dalt, al Casal Marià i al Casal de Bonavista, Estelada 2014 ha preparat dues xerrades més als casals de les Fonts i de Sant Miquel. La xerrada al casal de les Fonts va destinada als veïns dels barris de Sant Cristòfor les Fonts, Benavent, Mas Bernat i Sant Cristòfor i la Junta Veïnal de Batet, i es durà a terme aquest dijous, 23 d’octubre, a les 8 del vespre. Per la seva banda, l’endemà, divendres, 24 d’octubre, també a les 8 del vespre i al casal de Sant Miquel, tocarà el torn del barri de Sant Miquel, amb la crta. de les Tries i de la Canya. Les xerrades també estan obertes a la resta de ciutadans d’Olot que s’haguessin perdut la xerrada del seu barri.

Per al secretari d’Estelada 2014, Raül Massanella, “aquestes xerrades permeten explicar quin és el procés que s’haurà de seguir a Catalunya després de les més que segures eleccions anticipades”. Per la seva banda, el president de la Federació d’Associacions de Veïns d’Olot reitara l’oferiment del moviment veïnal a col.laborar en el procés.

Després d’aquestes dues xerrades, només quedaran les xerrades dels barris del Morrot i Hostal del Sol (dijous, 30) i de Sant Roc i Pequín (divendres,  31).

Cartell procés Morrot groc

 

Podeu veure la roda de premsa que el secretari d’Estelada 2014, Raül Massanella, el president de la Federació d’Associacions de Veïns d’Olot, Josep Comes, i el regidor Josep Berga va fer a l’ajuntament d’Olot per explicar el cicle de xerrades als barris, gràcies al vídeo d’elgarrotxi.cat:

http://www.elgarrotxi.cat/estelada-2014-explica-als-barris-dolot-el-proces-constituent-de-catalunya/

Anuncis