Jordi Turull (CiU) tancarà les xerrades polítiques del cicle d’Estelada 2014


Després del representant d’ERC, ara és el torn del portaveu de CiU al Parlament de Catalunya de participar al cicle de xerrades que Estelada 2014 organitza des del mes de gener. Jordi Turull tancarà les xerrades explicant el posicionament de la federació nacionalista en el procés cap a la consulta. Després que el president de la Generalitat, Artur Mas, convoqués la consulta per al 9 de novembre d’enguany, els diferents representants de CiU han expressat el seu suport a la iniciativa. Amb aquesta xerrada a Olot del portaveu al Parlament serà el moment de conèixer els detalls d’aquest suport i quin és el full de ruta que la federació espera que es produeixi des d’ara i fins al 9 de novembre, però també després d’aquesta data, tant si se celebra la consulta com si no.

Com a cada una de les xerrades, hi haurà també una fila zero que estarà formada per representants de les entitats que han donat suport al cicle; en aquest cas, s’ha convidat al PEHOC, la Cambra de Comerç i Procés Constituent. La periodista encarregada de presentar i conduir l’acte és Xènia Serrat.

L’acte es durà a terme el proper dissabte, 3 de maig, a 2/4 de 8 del vespre, al Casal Marià d’Olot (C/ Francesc Xavier de Bolós, 3), d’Olot.

Anuncis