Pere Bosch (ERC), proper convidat del cicle d’Estelada 2014


Pere Bosch abril 14Després de tres xerrades del cicle I després de la consulta, què?, Estelada 2014, en col.laboració amb un bon grapat d’entitats d’Olot i el suport d’entitats d’àmbit nacional, ha preparat per aquest dissabte la seva quarta xerrada. El convidat és en aquesta ocasió el diputat d’ERC per Girona, Pere Bosch.

Pere Bosch, llicenciat en història contemporània per la UAB, va ser alcalde de Banyoles des del 1999 al 2007 i és diputat del Parlament de Catalunya des del 2006. Forma part de diverses comissions, entre d’altres, de peticions, salut, benestar, família i immigració, infància i permisos de prospecció i explotació d’hidrocarburs no convencionals per mitjà de fracturació hidràulica.

CiU i ERC van formalitzar, el passat 19 de desembre, en el marc de l’Acord per a la transició nacional i per garantir l’estabilitat parlamentària del Govern de Catalunya, amb el qual els dos partits “expressen el compromís que el poble català es pugui pronunciar, mitjançant una consulta, sobre la possibilitat que Catalunya pugui esdevenir un Estat en el marc europeu, per disposar, d’aquesta manera, de les eines necessàries per superar la crisi econòmica, afavorir el creixement i garantir la cohesió i el benestar de la societat catalana”. Per això, les diferents declaracions d’Oriol Junqueras i Marta Rovira sobre la inevitabilitat de la realització de la consulta s’han anat repetint des d’aleshores; fins i tot, Junqueras declarava que “potser haurem de fer el referèndum després d’unes eleccions”.

La fila zero de la xerrada estarà formada per representants d’Idesga, Alba Associació de Dones de la Garrotxa i Cambra de Comerç de Girona – Antena Olot i serà presentat per Jordi Altesa, periodista de Ràdio Olot.

L’acte es durà a terme el proper dissabte, 5 d’abril, a 2/4 de 8 del vespre, al Casal Marià.

Anuncis