Ferran Pedret (PSC), tercer convidat del cicle d’Estelada 2014


Després de les dues primeres xerrades del cicle I després de la consulta, què?, el tercer convidat és el diputat del PSC, Ferran Pedret.

Ferran Pedret és nascut a Barcelona el 1979. Llicenciat en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (2002), té un postgrau en estrangeria per la Universitat de Barcelona i el mestratge en dret del treball i la seguretat social a l’Institut d’Educació Contínua (Idec) de la Universitat Pompeu Fabra. Advocat de professió, especialitzat en l’àmbit del dret laboral i de l’estrangeria, ha treballat també per a l’Administració local.

Forma part de diverses entitats i associacions. Es va afiliar a la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) el 1993. Va ser afiliat de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya i de l’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya, i ara és afiliat de la UGT. Va ser primer secretari de la JSC de Barcelona (1997-2004). Ha estat secretari d’organització del PSC-Eixample (2004-2012). Ha estat secretari d’acció política del PSC-Barcelona (2008-2012). Actualment és viceprimer secretari del PSC-Barcelona i secretari de moviments socials del PSC.

Forma part, entre altres, de les comissions d’interior, benestar, família i immigració, polítiques de joventut i d’estudi del dret a decidir.

La postura sobre el dret a decidir del PSC es va prendre en la resolució que es va aprovar el passat mes de novembre, en què, després de confirmar els seus “compromisos adquirits pel partit amb els  ciutadans i ciutadanes de Catalunya a través de les resolucions del 12è  Congrés i, de forma ben especial, en el programa electoral amb el que ens  vàrem presentar a les eleccions al Parlament de Catalunya del 25 de novembre de 2012”, manifesta que “cal procedir a una revisió en profunditat de les relacions entre Catalunya i Espanya, que hauran de decidir els  ciutadans i ciutadanes del nostre país”. Més endavant, la mateixa resolució confirma que des del PSC “treballem en favor de la celebració d’una consulta legal i acordada, única manera d’assegurar que els ciutadans i ciutadanes de Catalunya puguin decidir sobre el futur de les relacions entre Catalunya i la resta d’Espanya”.

L’acte serà presentat pel periodista Roger Santaló i se celebrarà el proper dissabte, 15 de març, a 2/4 de 8 del vespre, al Casal Marià d’Olot. Com en les altres xerrades, hi haurà una fila zero formada per representants de tres entitats de la Garrotxa.

Ferran Pedret març 14

Anuncis