Estelada 2014 ja té preparades les xerrades del proper quatrimestre


La plataforma sobiranista Estelada 2014, que comença enguany el seu novè curs, ja té preparades les seves xerrades fins al desembre.
La primera xerrada serà el proper 28 de setembre, al Casal Marià, a partir de 2/4 de 8 del vespre, i comptarà amb la presència del secretari general del DIPLOCAT, Albert Royo, que explicarà el Diplocat, la nova eina per projectar Catalunya al món. L’acte també comptarà amb la presentació de Domènec Espadalé, president de la Cambra de Comerç de Girona, i la col.laboració d’Antena Olot.
El 19 d’octubre, a l’Hospici, serà el torn de Jaume Sobrequés, històriador, que presentarà el llibre Cap a la llibertat. La llarga marxa de Catalunya cap a la independència (Editorial Base). L’acte el presentarà Jesús Gutiérrez, president del PEHOC. Aquesta xerrada forma part dels actes de la Fira d’Entitats.
El 9 de novembre serà Héctor López Bofill, escriptor i professor de dret constitucional de laUniversitat Pompeu Fabra, qui presentarà el seu darrer llibre, La trama contra Catalunya(Angle Editorial).
Finalment, el divendres, 13 de desembre, la Fundació Catalunya Estat realitzarà una exposició sobre l’estratègia a seguir per assolir la independència. El mateix dia, a la tarda, en un casal d’avis d’Olot, exposaran la viabilitat de les pensions en la Catalunya estat. Tot aquestes xerrades comptaran amb la col.laboració d’altres entitats d’Olot, com L’ANC Garrotxa, Òmnium Cultural, Cercle Euram Garrotxa, Idesga i PEHOC, a més de lacol.laboració de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament d’Olot.
Per altra banda, i després de vuit anys de xerrades, Estelada 2014 està ultimant la preparació de presentacions gratuïtes de petit format destinades a col.lectius com associacions i entitats, comunitats de veïns, grups d’amics i familiars, casals d’avis, etc., a partir del material que el Cercle Català de Negocis els cedeix. Per a més informació, els interessats poden adreçar-se a esteladaolot@gmail.com o el telèfon 669326918. També trobaran més informació sobre les activitats de l’entitat al seu bloc estelada2014.wordpress.com.”
Flyer xerrades 2013-01
Anuncis