L’endemà de la independència


Ara que el procés cap a la independència no té aturador, malgrat totes les amenaces de Cospedal i Sánchez-Camacho, ara és el moment  de començar a explicar què passarà l’endemà de la proclamació de la independència.

Mentre alguns partits polítics ja comencen a moure fitxa de cara a les últimes eleccions d’una Catalunya autònoma (ERC ja té el seu últim cap de llista, mentre s’acceleren els moviments per crear una coalició independentista que hi concorri, a l’espera de la decisió de la CUP de si s’hi presentarà), el Cercle Català de Negocis (CCN) ha començat la seva campanya Dmés1 per explicar “quin és el procés que ens portarà a la consecució de l’Estat propi i com serà l’endemà de la independència”. Aquesta campanya inclou cinc informes molt ben elaborats que expliquen raons econòmiques i de dret internacional i dirigida sobretot als indecisos sobre la viabilitat econòmica de la independència.

D’altres, com Estelada 2014, contribuirem a aquests passos organitzant un cicle de xerrades en què els convidats i els temes que tractaran ens explicaran diferents aspectes que demostren la viabilitat de la nostra independència: econòmica, cultural, lingüística, social, d’infraestructures, internacional, etc.

Esperem complir les vostres espectatives i continuar contribuint al procés que ens ha de dur a esdevenir un nou estat propi.

Anuncis