Recordem els patriotes catalans


Recordem els patriotes catalans traspassats durant aquest any 2008… fora de la seva pàtria que han somniat complerta, lliure, sobirana, que han mort dins d’una Catalunya encara colònia, encara esclava, sense dret de decidir! Han mort fora d’una Catalunya lliure, per la covardia dels nostres polítics catalans, especialment pels que s’autoanomenen independentistes i sobiranistes. Cal homenatjar-los de cor i també de cor direm els seus noms amb emoció:

Lluís Maria Xirinachs
Josep Benet
Jordi Sarsanedes
Josep Palau i Fabre
Abat de Montserrat Cassià Maria Just
Marta Mata
Carles Fontseré
Sebastià Salellas
Josep Vicent Marquès
Salvador Escamilla
Ramon Sala i Canadell

Senyor Josep Lluís Carod-Rovira,
Senyor Artur Mas,
Senyors dirigents d’ERC,
Senyors dirigents de Convergència i Unió,

Vostès s’han presentat a les elecciions repetides vegades per conduir el poble de Catalunya a la sobirania i la independència complertes. El poble de Catalunya us ha donat majoria absoluta per sobre dels nostres enemics seculars. Què han fet amb aquests vots, amb aquests conscients, profunds i sentits vots del nostre poble?

De vostès depèn que s’aturi aquesta sagnia de patriotes morts fora de la seva pàtria complerta, per la qual han lluitat com a gegants fins a la desesperança, fins a l’extenuació, fins a la mort. Sense ells ara mateix som un ramat sense pastor, una ramat sense futur.

Si conserven encara una espurna de lucidesa i de dignitat, deixeu pas a les noves generacions, que aquestes confiem-hi i exigim-les-ho, sabran treballar plegades col.locant l’estel de l’estelada com a objectiu primer, comú, irrenunciable, el més digne i el més cobejat de tots: la independència de Catalunya.

Baltasar Navarro i Martínez
(02/09/2008)

Anuncis