Presentació de La temptació independentista


Les activitats per al proper any es van configurant. Des d’Estelada 2014 volem oferir un seguit de xerrades i presentacions que contribueixin a posar damunt la taula el debat sobre la independència de Catalunya.
Per aquest motiu, hem previst per al mes de gener la presentació del llibre La temptació independentista, obra d’Àlvar Thomàs, Jordi Manent i Marc Arza. El llibre, que porta com a subtítol “Una anàlisi crítica de la radicalització del nacionalisme català”, planteja una crítica de les tesis independentistes des de l’òptica nacionalista. Els autors, que no amaguen la seva proximitat a CiU, plantegen el repte que suposa l’independentisme per a aquest partit i per al nacionalisme en general. El llibre és interessant pel plantejament que fa de les conseqüències de l’independentisme tant per al nacionalisme conservador com per al conjunt del país i contribueix a enriquir un debat pobre en dades i argumentaris: el de les causes i conseqüències del creixement de l’independentisme.
La presentació es farà a la sala d’actes del Museu Comarcal de la Garrotxa, al c/ Hospici, 8 d’Olot, el proper dissabte, 21 de gener, a partir de 2/4 de 8 del vespre.

Per saber-ne més:
La temptació independentista (Olot)-1

Anuncis